Miscarea ar putea cuprinde partide precum PNTCD si ecologistii, iar sigla si culoarea acestei miscari ar putea fi inima si, respectiv, verde sau albastru.

Miscarea Populara pe care Partidul Democrat Liberal are de gand sa o infiinteze dupa alegerile locale, se doreste a fi o contrapondere la USL, care este de stanga. Aceasta constructie ar fi trebuit sa dea o noua imagine, mai curata, democrat-liberalilor.

Cativa membrii PDL au facut declaratii cu privire la crearea acestei Miscarii:

- Cezar Preda: “O alianta electorala este absolut obligatorie atunci cand ai in fata o alianta politica, asta inseamna maturitate politica, dar suntem inca la fata balbaielilor”, a spus, precizand ca alianta trebuie sa includa PNTCD, PNG, Partidul Ecologist si PDL.

- Roberta Anastase: Miscarea se va face mai devreme sau mai tarziu „ca o necesitate pe scena politica. E prematur de vorbit despre culoare si sigla, de obicei afilierea la PPE iti directioneaza aceste lucruri. Nu va fi culoarea rosu, in rest poate fi orice culoare", scrie MEDIAFAX.

- Sulfina Barbu: "Este necesar o miscare de centru-dreapta si cred ca realitatea impune coagularea fortelor de centru-dreapta. Cei care simt politicile de centru-dreapta trebuie sa inceapa discutiile”.

- Raluca Turcan: "Identitatea vizuala a acestei structuri politice trebuie sa indeplineasca doua conditii importante: in ea sa se regaseasca membri si simpatizantii PDL si sa fie atractiva pentru opinia publica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.