Presedintele PSD, Victor Ponta, a reactionat la postarea facuta de Elena Udrea, pe blogul sau, referitoare la absentele sale din Parlamente si ale lui Crin Antonescu.

“Veti constata ca dna Udrea este pe primul loc la absente, iar eu pe locul 17. Din pacate, dna Udrea este un personal de Caragiale (ca si dna Nastase, cea cu voturile cu voturile ca steagurile lui Pristanda) - curat tupeu si superficialitate”, a scris Ponta pe blogul sau.

De asemenea, el recomanda celor de la IPP sa urmareasca, in timpul acestui protest parlamentar, initiat de USL, cati din parlamentarii puterii chiar vin la serviciu in aceasta perioada si cati vin, de fapt, la vot.

Una din mizele protestului nostru a fost sa aratam ca si majoritatea PDL exista doar pe hartie – in practica, ei isi trec legile prin metoda Anastase. Si, in timp ce noi mergem in Parlament, dar refuzam sa participam la sedintele de plen, ei nu doar ca lipsesc, dar dau vina tot pe noi pentru incapacitatea lor”, mai scrie presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.