Elena Udrea a afirmat ca, din postura de ministru, a mers la Parlament si a votat de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, primii ciulangii ai tarii.

“Fata de aceste modele de moralitate indoielnica, eu am inteles ca datoria de parlamentar este sa ii reprezint pe cei care m-au trimis acolo, mergand in plen de fiecare data cand activitatea de la minister mi-a permis-o”, a scris Udrea pe blogul sau.

Ea mai scrie ca sunt politicieni ai Opozitiei care vor sa arate cu orice pret ca, pe langa lipsa de respect de Parlament si cetatenii care i-au trimis acolo, au si o “doza incontentabila de prostie si rautate gratuita”.

In postarea intitulata “Despre vulgaritate si prostie sau cand politica e doar tupeu si superficialitate”, Udrea spune ca ea nu a facut bani cand a ajuns in politica, “spre deosebire de acesti degraba rumegatori de vorbe goale”.

Institutul pentru Politici Publice a transmis un studiu din care reiese ca liderul PNL Crin Antonescu nu a avut nicio prezenta la voturile finale exprimate prin vot electronic in sesiunea septembrie-decembrie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.