Liderul PNL Crin Antonescu nu are nicio prezenta la voturile finale exprimate prin vot electronic in sesiunea septembrie - decembrie 2011, arata studiul IPP privind bilantul activitatii parlamentare.

Documentul arata ca in perioada analizata pe ultimele pozitii ale clasamentului general al prezentei se afla deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, cu 3% prezenta la voturile finale, si deputatul PSD Florian Popa, cu 12% prezenta.

“Pe prima pozitie, cu cea mai buna prezenta, ramane si in sesiunea trecuta, senatorul PDL Gheorghe David, alaturi de alti senatori care obisnuiesc sa participe cu seriozitate la lucrarile Senatului, din 2008 de la alegeri pana in prezent, anume senatorii Dorel Borza - PDL, Mario Oprea - PNL, Tiberiu Bokor - UDMR, Sorin Fodoreanu - PDL si Tiberiu Gunthner - UMDR", se mai arata in studiul IPP citat de MEDIAFAX.

Media de prezenta in Camera Deputatilor a fost de 87% pentru minoritati, 85,4% pentru independenti, 82,4% pentru PDL, 75,9% pentru UDMR, dar si pentru UNPR, 69,9% pentru PNL si 68,9% pentru PSD.

Cea mai buna rata de prezenta la Senat a fost inregistrata de PDL (84%), fiind urmat de UDMR (79,7%) si PSD (74,5%). De asemenea, UNPR a avut o medie de prezenta de 70,4% si PNL de 66,2%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.