Fostul premier Adrian Nastase se retrage de la conducerea Camerei Deputatilor, la o zi dupa condamnarea de doi ani de inchisoare cu executare primita in dosarul Trofeul Calitatii.

Functia de vicepresedinte a Camerei Deputatilor, pe care o ocupa Nastase, urmeaza sa revina tot USL, potrivit realitatea.net.

Liderul grupului deputatilor PSD, Mircea Dusa, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca Adrian Nastase l-a anuntat ca nu mai doreste sa candideze la nicio functie in Biroul Pemanent al Camerei, respectiv la cea de vicepresedinte, pe care o detinea.

Potrivit lui Dusa, Nastase a motivat ca face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar, avand in vedere situatia sa. "Domnul Adrian Nastase m-a anuntat ca nu mai doreste sa candideze la nicio functie in Biroul Permanent, la functia de vicepresedinte al Camerei, spunand ca face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar, avand in vedere situatia sa. Sunt destul de mahnit ca un parlamentar de calitatea si experienta domnului Adrian Nastase se retrage din conducerea Camerei si va avea de suferit si calitatea activitatii parlamentare. Sper ca dansul va fi foarte activ in grupul parlamentar si ne va folosi experienta sa", a spus Dusa.

Mircea Dusa a precizat ca cel care il va inlocui pe Adrian Nastase in conducerea Camerei Deputatilor urmeaza sa fie desemnat miercuri in cadrul conducerii partidului si in grupul parlamentar.

Citeste si:
Nastase despre condamnarea sa: Este o chestiune politica murdara!

Reactiile politicienilor dupa condamnarea lui Nastase in dosarul “Trofeul Calitatii”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.