Fostul secretar general al Guvernului Daniela Andreescu a declarat ca a decis sa actioneze in instanta pe premierul Boc si conducerea ANI, deoarece instanta este cea in masura sa clarifice daca a comis o eroare la conducerea SGG si daca modul de revocare din functie a fost corect.

"Consider ca instanta este cea in masura sa clarifice daca am facut cumva o eroare la conducerea Secretariatului General al Guvernului si sa lamureasca daca modul de revocare a fost corect", a spus Andreescu.

Fostul sef al SGG apreciaza ca revocarea din functie ar fi trebuit decisa doar in baza unei sentinte judecatoresti, emisa in urma anchetelor derulate de Agentia Nationala de Integritate, potrivit MEDIAFAX.

Andreescu sustine totodata ca, in luna decembrie, a fost instiintata ca trebuie sa primeasca un act din partea ANI, cu confirmare de primire, document care a fost insa retras inainte sa il ridice, iar dupa o saptamana aceeasi institutie a anuntat ca exista suspiciunea de conflict de interese in cazul sau.

"Instanta trebuie sa lamureasca toate aceste probleme", a conchis fostul sef SGG.

Fostul secretar general al Guvernului, Daniela Andreescu, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti raportul prin care Agentia Nationala de Integritate (ANI) a declarat-o incompatibila si a dat in judecata si Guvernul, cerand totodata anularea deciziei prin care a fost revocata din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.