Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca in sedinta coalitiei nu s-a discutat despre remanierea Guvernului si ca UDMR nu intentioneaza sa ceara nici premier independent, nici unul tehnocrat si nici remaniere, care este atributul premierului.

"In coalitie nu s-a discutat despre remaniere si premier independent. Noi nu avem de gand sa cerem nici premier independent, nici tehnocrat, nici remaniere. Remanierea e atributul premierului. In coalitie nu am discutat nimic despre acest subiect", a spus liderul UDMR.

Deputatul PDL Ioan Oltean, a declarat, vineri, ca in situatia in care Guvernul nu gaseste solutii la problemele oamenilor care au iesit in strada, atunci va trebui sa plece.

Problema anticipatelor si a comasarii alegerilor ramane deschisa

Kelemen Hunor a mai afirmat ca s-a decis, in sedinta coalitiei, ca pana in momentul primirii motivarii Curtii Constitutionale pe tema comasarii alegerilor sa nu se intre in nicio speculatie, spunand ca problema alegerilor anticipate si cea a comasarii nu se inchid pana nu se primeste motivarea, informeaza MEDIAFAX.

"In sedinta coalitiei am luat o singura decizie: ca pana cand primim motivarea Curtii Constitutionale nu intram in nicio speculatie si nu luam nicio decizie pentru ca trebuie sa cunoastem foarte exact ce cuprinde motivarea. In acest moment nu stim daca toata legea a fost declarata neconstitutionala sau doar anumite puncte. In momentul cand vom vedea motivarea, vom stii ce este de facut. Problema anticipatelor nu se inchide, nu se inchide nici comasarea pana nu vedem motivarea de joi a Curtii Constitutionale. Orice varianta ramane in discutie pana atunci", a spus Kelemen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.