Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca in situatia in care Guvernul nu gaseste intr-o luna solutii la problemele oamenilor care au iesit in strada, atunci va trebui sa plece.
"Poate ca furat de acordul tacit al populatiei privind reformele a crezut ca se poate continua la nesfarsit, ca populatia va putea sa astepte la nesfarsit. Populatia a venit si a tras un semnal de alarma extrem de puternic: «Opriti-va, am ajuns la maxima suportabilitate». Si aici Guvernul trebuie sa inteleaga acest lucru si sa gaseasca solutii de rezolvare a problemelor pentru ca altfel nu exista decat o singura solutie: plecarea Guvernului. Este clar. Daca Guvernul nici acum nu realizeaza care sunt dificultatile tarii si nu se apleaca cu mai multa atentie asupra solutiilor ce se impun, aceea e solutia pe care o spune strada. Eu nu ca tin cu strada, ma solidarizez cu greutatile oamenilor si cu modul pasnic in care reactioneaza", a spus Oltean, intr-o conferinta de presa la Bistrita, citat de MEDIAFAX.

Intrebat in cat timp crede ca Guvernul ar trebui sa vina cu solutii, Oltean a spus ca, in opinia lui, intr-o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.