In urma discursului pe care presedintele Traian Basescu l-a avut in urma cu cateva minute, privind "interventia cu romanii" acesta a raspuns la intrebarea decisiva.

La interventia jurnalistilor si intrebarea daca acesta s-a gandit sa-si dea demisia in contextul protestelor ce au avut loc in ultimele 13 zile, presedintele a raspuns ferm:

"Presedintii nu pot sa demisioneze in perioada de criza, obiectivul major e sa-ti asumi asta si sa duci criza mai departe, deci nu iau in considerarea acest lucru decat daca va fi neaparat nevoie. In ce ma priveste, sunt de meserie comandant de nava si n-am ratat niciodata destinatia. N-o s-o ratez nici acum, cu Romania", a raspuns Traian Basescu.

La insistentele jurnalistilor asupra demisiei Guvernului, Traian Basescu a replicat: "Ma voi exprima in perioada urmatoare legat de orice alte probleme. Dar astazi vreau sa raman pe ceea ce am simtit eu ca vreau sa transmit romanilor".

Citeste si :"Interventia cu romanii" a lui Traian Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.