Zeci de bucuresteni infrunta ninsoarea si vemea rece pentru a continua protestul impotriva presedintelui Traian Basescu.

[UPDATE 17:10] Petre Roman a fost huiduit de protestatari

Petre Roman s-a aflat in Piata Universitatii, unde a fost huiduit si bruscat de catre multimea stransa in fata Teatrului National.

"Am fost la conducerea intr-o perioada mult mai dificila. Reactia acestor oameni este mult mai dura, deoarece pare a fi reactia unor oameni care nu mai au ce pierde. Este un protest radical si total. Sunt unul de-al lor", a declarat Petre Roman pentru Realitatea TV.

StirileProTV.ro scrie ca pentru a-l scoate pe Roman din randul manifestantilor a fost nevoie de ajutorul unui grup de jandarmi.

Mesajele lor sunt neschimbate fata de zilele trecute. Ei cer demisia guvernului Boc si organizarea de alegeri anticipate, manifestand totodata neincredere fata de intreaga clasa politica actuala, relateaza realitatea.net.

A 12- zi de proteste a fost marcata de prezenta participantior la mitingul Cadrelor Militare Disponibilizate. In jurul orei 17, cateva sute de participanti au plecat spre Piata Universitatii.

Mai tarziu au ajuns si suporterii galeriilor de fotbal, care pentru prima data de cand au inceput protestele au putut sa colaboreze cu Jandarmeria pentru imobilizarea fara riscuri a persoanelor violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.