Premierul Emil Boc a declarat in sesiunea parlamentara extraordinara ca asteapta de la Opozitie orice propunere pe linia mentinerii si crearii de locuri de munca.

“Recunosc ca nu detinem monopolul adevarului, asteptam de la opozitie orice propunere pe linia mentinerii si crearii de locuri de munca. Clasa poltiica din ultimii 20 de ani s-a concentrat doar pe confruntare, nu cred ca este un mod de a face politica in contextul anilor de criza economica pe care ii avem in fata. Confruntarea trebuie sa fie inlocuita de competitie, cu dialog intre idei, propuneri si solutii”, a declarat Emil Boc in plenul Parlamentului.

Premierul a facut un apel colegial catre USL pentru a renunta la propunerea facuta Comisiei Europene de a suspenda fondurile europene ale Romaniei, pentru ca “fondurile europene sunt ale tarii, nu ale USL-ului”.

“Cred ca atunci cand avem interesul national in fata nu e bine ca membrii Opozitiei sa incerce sa caute modalitati mai usoare de a ajunge la putere decat in deprimentul interesul public”, a mai afirmat prim-ministrul.

Victor Ponta a reactionat la declaratiile lui Boc si a spus ca USL nu a cerut niciodata stoparea fondurilor europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.