Senatorul liberal Mircea Diaconu a fost, marti, la Parchetul instantei supreme, el declarand ca a venit "la o prietena".

Mircea Diaconu a ajuns la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 11.00 si a stat aproximativ o ora. Intrebat de ce a venit la Parchetul instantei supreme, Diaconu a raspuns: "Am venit la o prietena".

Diaconu a mai spus, la iesire, ca in cazul sesizarii Agentiei Nationale Anticoruptie privind cercetarea lui pentru abuz in serviciu si conflict de interese, in opinia sa chiar ar exista o problema, aratand ca a micsorat veniturile sotiei sale "destul de mult".

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica nu l-au citat, marti, pe Mircea Diaconu in dosarul privind sesizarea ANI.

In octombrie 2011, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul instantei supreme sa-l cerceteze pentru abuz in serviciu si conflict de interese pe Mircea Diaconu, senator si director la Teatrul "C.I.Nottara", pentru ca ar fi favorizat numirea sotiei sale in functia de regizor la teatru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.