Presedintele PNL, Crin Antonescu, impreuna cu Victor Ponta pleaca in SUA pentru o serie de intalniri la nivel un nivel politic cat mai inalt. Scopul declarat este sa ecplice "exact ce se intampla in Romania".

"Si eu, si Victor Ponta avem in agenda, urmeaza sa fie fixate datele, intalniri la un nivel politic cat mai inalt cu responsabili politici europeni si poate nu numai. Nu numai pentru ca ne pregatim sa guvernam si avem nevoie de aceste contacte, dar si pentru ca una din problemele care se pun este ca Europa, SUA trebuie sa stie exact ce se intampla in Romania", a declarat Crin Antonescu citat de evz.ro.

Basescu s-a intalnit cu Barack Obama in septembrie 2011, iar Mircea Geoana, in calitate de presedinte al Senatului, a fost in octombrie 2011 in vizita la Washington. In aceste conditii, liderii USL au incercat si ei sa obtina o vizita in SUA.

In plus, printre motivele invocate de Ponta pentru excluderea lui Geoana din PSD si, ulterior, pentru revocarea din fruntea Senatului, a fost si vizita lui Geoana in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.