Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este de parere ca masurile economice luate de Guvern creeaza toate sansele ca 2012 sa reprezinte un nou an de crestere economica.

"“Romania nu numai ca va trece mai usor peste tumultul crizei datoriilor suverane ale tarilor din Zona Euro, dar o va face cu o continuare a avansului economic (…) Sunt convinsa ca in fata celui de-al doilea val al crizei Romania va avea crestere economica, infirmand astfel toti profetii economic care prognozeaza deja «revenirea recesiunii»”, scrie Elena Udrea pe blogul sau personal.

Totusi, ministrul Turismului considera ca 2012 nu va aduce si sfarsitul crizei economice internationale, cu efecte importante asupra economiei romanesti.

De asemenea, in postarea sa, ministrul Turismului reitereaza cuvintele folosite de Guvernare in ultima perioada: prudenta, “sa nu cadeam in plasa populismului”, “sa privim optimisti catre viitor”, precum si “echilibrul economic pentru care am muncit atat si pentru care romanii au facut atatea sacrificii”.

In continuarea postarii realizate cu o zi inainte, Udrea afirma ca salariile vor creste putin, pensiile vor fi indexate, cu conditia ca evolutiile economiei sa fie bune.

“Mesajul meu catre romani in 2012 este urmatorul: fiti optimisti in ceea ce priveste noul an si increzatori ca Romania este pe drumul unei cresteri economice sustenabile, care va genera mai multa bunastare pentru fiecare dintre dumneavoastra”, incheie Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.