Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, afirma intr-o postare pe blogul sau, ca, desi in 2012 nu se va sfarsi criza economica, guvenul va asigura plata salariilor si a pensiilor, iar Romania va ramane atractiva pentru investitori si va continua cresterea economica.

“Sunt convinsa ca 2012 va fi un an al confirmarilor. Anul acesta, se va confirma faptul ca am adoptat masurile economice si fiscale corecte, precum si reformele necesare in sectoarele cheie ale economiei sau in domeniul social. Romania are aprecierea unanima a institutiilor financiare internationale si a celorlalte guverne europene", precizeaza Udrea, pe blogul personal.

Ea este de parere ca cel mai mare castig din 2011 este ca toate masuri luate de catre guvernare vor face situatia din noul an mai usoara, insa din pacate nu vom avea parte de sfarsitul crizei economice.

"Guvernul va putea insa asigura plata pensiilor si a salariilor, Romania va ramane atractiva pentru investitorii straini, vom continua pe drumul cresterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene si vom ramane un exemplu de curaj si responsabilitate in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam", adauga ministrul, citat de MEDIAFAX.

Ministrul mai arata, pe blog, ca in 2012 se va confirma si faptul ca "solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide si sigure a crizei".

"Vom vedea si ca oamenii aleg solutii reale si nu demagogii imorale", scrie Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.