Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, la Ploiesti, ca presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc sunt "ultimii doi lideri importanti comunisti din Europa" si ca acestia nu pot folosi "termenul de dinozaur la adresa unor preopinenti politici".

Crin Antonescu a afirmat, intr-o declaratie de presa, la Ploiesti, raspunzand unei intrebari, ca afirmatia premierului Emil Boc potrivit catreia liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sunt "dinozauri populisti" este "lipsita de imaginatie", potrivit MEDIAFAX.

In acest context, Crin Antonescu a spus ca cine a citit programul economic sau oricare dintre programele USL, nu poate gasi in acestea vreun element populist.

"Nu cred ca ultimii doi lideri importanti comunisti din Europa, Traian Basescu si Emil Boc, pentru ca e singurul prim-ministru din Uniunea Europeana care a fost comunist, pot folosi termenul de dinozaur la adresa unor preopinenti politici", a spus presedintele PNL.


Crin Antonescu a adaugat ca nu crede ca "trebuie sa facem discutii despre aceste lozinci pe care le debiteaza Emil Boc".

Crin Antonescu a participat, vineri, la o sedinta a PNL Prahova.

Liderii partidelor din opozitie au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume, cerand Guvernului sa majoreze pentru 2012 deficitul cu inca patru procente in timp ce liderii UE discuta despre limitarea deficitului bugetar la 3%, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.