Liderii partidelor din opozitie au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume, sustine Boc.

Liderii partidelor din opozitie au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume, cerand Guvernul sa majoreze pentru 2012 deficitul cu inca patru procente in timp ce liderii UE discuta despre limitarea deficitului bugetar la 3%, a declarat premierul Boc, transmite MEDIAFAX.

"Domnii Antonescu si Ponta - s-au suparat ca am tot spus Antonescu si Ponta - acesti domni presedinti de partide din opozitie cred ca au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume. Ei propun pentru 2012 sa marim deficitul cu inca 5,2 miliarde euro, deci cu aproape patru procente din PIB, dar nu vin cu raspunsul la intrebarea: de unde si cine ne imprumuta acesti bani? Ei vor sa faca exact aceeasi politica populista care a dus Uniunea Europeana pe marginea prapastiei", a spus Boc, vineri, la postul public de radio.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a manifestat, luni, nemultumirea legata de faptul ca premierul Emil Boc, atunci cand vorbeste despre liderii opozitiei, nu li se adreseaza cu apelativul "domnule", el propunandu-i sa vorbeasca civilizat sau sa se tutuie cu "cardasii" sai de la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.