Sorin Ovidiu Vintu a pierdut, luni, la Tribunalul Bucuresti si procesul cu ministrul Elena Udrea, in care a cerut daune de un milion de euro pentru afirmatii calomnioase, dupa ce in urma cu o saptamana o alta instanta i-a respins o cerere similara intr-un proces cu premierul Emil Boc.

Tribunalul Bucuresti a respins, luni, actiunea lui Sorin Ovidiu Vintu in care a cerut ca ministrul Elena Udrea sa ii plateasca daune de un milion de euro pentru afirmatii calomnioase postate pe blogul personal.

Decizia poate fi contestata de Sorin Ovidiu Vintu, caz in care dosarul va ajunge la Curtea de Apel Bucuresti.

Avocatul Elenei Udrea spunea, la ultimul termen al procesului, ca singura proba adusa in acest dosar este un extras de pe blogul personal al ministrului Dezvoltarii Regionale. "La dosar, Sorin Ovidiu Vintu a depus doar un extras din pagina de blog a Elenei Udrea", arata avocatul ministrului, transmite MEDIAFAX.

El a explicat si motivele pentru care Elena Udrea a scris despre Sorin Ovidiu Vintu pe blog: "Au existat la acea vreme o serie de articole de presa, atat pe publicatia Jurnalul National, cat si la Realitatea TV, privind un pretins complot al Elenei Udrea la deturnarea candidaturii lui Vasile Blaga la functia din PDL", a explicat avocatul, aratand in continuare ca ministrul "a simtit nevoia unor luari de pozitie publica".

In 15 octombrie 2010, Sorin Ovidiu Vintu a actionat-o in instanta pe Elena Udrea intr-un dosar care are ca obiect raspunderea civila delictuala, daunele solicitate fiind de un milion de euro.

Vintu a pierdut procesul impotriva lui Emil Boc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.