Fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana a declarat, dupa alegerea in functie a lui Vasile Blaga, ca situatia de la Senat este o infrangere rusinoasa pentru opozitie, el mentionand ca este vorba despre "inceputul sfarsitului" pentru Victor Ponta si Crin Antonescu.

"E o infrangere rusinoasa. Ultima reduta a fost azi cedata practic fara lupta si cu un rezultat anuntat", a spus Geoana.

Potrivit acestuia, prin alegerea lui Blaga la sefia Senatului, puterea si PDL ies intarite. De asemenea, aripa Blaga din PDL, infranta la Congresul democrat-liberalilor, a primit o functie importanta, scrie MEDIAFAX.

Geoana a mai spus ca orice incercare a opozitiei la Senat este, de acum incolo, sortita esecului, inclusiv un eventual demers de suspendare a sefului statului.

Potrivit lui Geoana, rezultatul de luni de la Senat reprezinta "inceputul sfarsitului" pentru Victor Ponta si Crin Antonescu.

Vasile Blaga este noul presedinte al Senatului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.