Noul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, a multumit, in plen, pentru votul primit pentru functie, mentionand ca este convins ca aceasta Camera va recupera intarzierile existente si precizand ca ii multumeste fostului presedinte Mircea Geoana pentru activitatea in fruntea institutiei.

El a spus, in plen, ca va face tot posibilul pentru ca Senatul sa functioneze potrivit Constitutiei, Regulamentului si Statului senatorilor.

"Impreuna vom reusi sa recuperam din restantele pe care le avem in procesul de legiferare. O sa depun eforturile necesare pentru a normaliza relatiile dintre noi. Relatiile si discutiile dintre grupurile parlamentare trebuie sa ia o alta turnura. Am convingerea ca Senatul este si va ramane, si prin calitatea celor care o compun, Camera superioara a Parlamentului", a spus democrat-liberalul in prima sa interventie in plen in calitate de presedinte al Senatului, transmite MEDIAFAX.

El a mentionat ca ii multumeste lui Mircea Geoana pentru ce a facut in fruntea Senatului, precizand ca prefera sa se uite doar la partile pozitive din activitatea predecesorilor sai.

Vasile Blaga este noul presedinte al Senatului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.