Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, luni, in fata judecatorilor de la instanta suprema, ca a mers in mai multe excursii impreuna cu familia si prietenii si ca de fiecare data el a platit integral aceste plecari.

Instanta suprema a luat in discuitie, luni, contestatiile facute de primarul Cluj-Napoca, Sorin Apostu, si omul de afaceri Calin Stoia, impotriva deciziei Curtii de Apel Cluj, prin care pe numele lor s-au emis mandate de arestare, pentru 29 de zile.

Primarul arestat al Clujului, Sorin Apostu, a spus judecatorilor ca doreste sa dea o declaratie detaliata prin care sa combata mai multe acuze ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), retinute de catre judecatorul Curtii din Cluj, care a emis mandatul de arestare pe numele sau.

Cati bani a primit spaga Sorin Apostu?

Sorin Apostu a aratat ca a fost de mai multe ori in vacanta cu Adrian Muresan Simion, managerului Electro Tub SA, cu care de altfel este prieten de mai multi ani.

"Despre vacantele cu Muresan Simion pot sa spun ca eu mi-am platit intotdeauna partea mea. El nu are nicio vila in Grecia, eu am platit 80 de euro pe cazare. Plecarea cu acesta s-a facut in baza relatiei de prietenie dintre noi. Am fost mai multi prieteni. Nu este adevarat ca am incercat sa disimulez plecarile cu familia. O singura data am plecat eu inainte catre Bucuresti si asta s-a intamplat in cazul excursiei in Dubai", a precizat edilul Clujului, citat de MEDIAFAX.

Zeflemeaua Saptamanii: Boc il iubeste pe Apostu

Intrebat in legatura cu suspiciunile ca ar fi cerut unei cunostinte sa-i modifice codul unic al telefonului (IMEI - n.r.) Apostu a explicat judecatorilor ca "tot ce i-a cerut lui Lucian Pop a fost sa-i abgradeze telefonul Iphone".

"De altfel, orice modificare facuta in software-ul acestui tip de telefon se poate verifica cu aplicatia iTune, iar eu nu doream decat sa-mi imbunatatesc software-ul cu o versiune mai noua eliberata pe site-ul american al companiei producatoare", le-a mai explicat Apostu celor trei judecatori din completul ICCJ. [Apostu punea taxa de 4.000 de euro pe pepeni]

In legatura cu presupusa pretindere de catre edil a unor foloase sau bani de la comerciantii de pepeni, acesta le-a aratat judecatorilor ca el nu a avut nicio implicare in pretinderea unor astfel de foloase, cum nici in eliberarea aprobarilor de comert stradal pentru producatorii agricoli. "Nu am avut nicio implicare in eliberarea abonamentelor stradale pentru producatori agricoli. Avizele se dadeau de catre organul de specialitate din cadrul primariei si ele erau contrasemnate, cel mai probabil, de viceprimar. Eu nu am cerut vreodata asa ceva", a mai aratat Apostu.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

Noi dezvaluri in dosarul lui Sorin Apostu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.