Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca in USL sunt oameni care nu au decat "gargauni" si care nu viseaza decat functii, el spunand ca inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean ar fi "o batjocura.

"L-am auzit si pe Titus Corlatean spunand zilele acestea ca presedintelui Romaniei i-ar fi teama de el odata ce ar ajunge in locul lui Geoana. Auzi, Titus Corlateanu in locul lui Geoana? Este o batjocura. Iata ca in USL sunt oameni care nu au decat gargauni. Ponta se viseaza prim-ministru, Crin Antonescu se viseaza presedinte. Pe blogul lui scrie ca este viitorul presedinte al Romaniei, Titus Corlatean, alt tinerel, se viseaza presedintele Senatului si inlocuitorul de drept al presedintelui Romaniei. Daca credeti ca acesti oameni pot sa conduca aceasta tara, atunci este foarte grav. Eu cred ca este totalmente inadmisibil ca acest popor sa-si dea soarta pe mana acestor tineri nematurizati care nu viseaza decat functii", a declarat Oltean, citat de MEDIAFAX.

Iliescu despre Geoana: Nu l-am facut "prostanac" degeaba

Intrebat de ce vede o problema in aspiratia pentru functii a unor tineri politicieni, Oltean a spus ca cei pe care i-a nominalizat nu lupta pentru ele, ci vor sa le primeasca "pe tava".

  • Geoana va ramane „catelusul” PSD

Ioan Oltean este sigur ca Mircea Geoana va fi exclus din PSD, dar ca nu se va cere revocarea lui din functia de presedinte al Senatului, post din care acesta va fi "un sarguincios slujbas pentru si in cinstea PSD”.

"Dupa excluderea lui Geoana, PSD va pierde presedintia Senatului. Nimic nu impiedica PSD sa depuna o noua candidatura si sa se lupte sa fie ales. Nu vreau sa fiu profet, dar banui ca se va intampla in felul urmator: Geoana va fi exclus din partid, fiindca altfel Ponta nu mai are credibilitate, dar nu se va cere revocarea lui din functia de presedinte al Senatului si va ramane presedinte al Senatului. Geoana o sa fie un sarguincios slujbas pentru si in cinstea PSD in fruntea Senatului. L-au dat afara din partid si o sa-i slujeasca cu mai multa sarguinta ca sa le dovedeasca ce membru fidel al partidului este el, chiar si cand nu are carnetul in buzunar", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Ioan Oltean.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

El s-a declarat "afectat" de felul in care a procedat PSD in cazul "bietului" Mircea Geoana, "care s-a predat si era deja mazilit".

"E o greseala monumentala a lui Victor Ponta si a lui Sova. Bietul Geoana s-a predat si era deja mazilit, era devorat. Lipsa de democratie nu poate decat sa ma afecteze si acolo a fost o lipsa de democratie totala", a declarat Oltean.

Geoana: E o mizerie! Sa ma bata Dumnezeu daca inteleg ce se intampla


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.