Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca, in opinia sa, saptamana viitoare se va transa situatia de la Senat, respectiv ca "ori Ponta, ori Geoana pleaca", adaugand ca el pariaza ca pleaca Geoana.

Ioan Oltean a fost intrebat ce progrese inregistreaza puterea in demersul sau de a-l inlocui pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.

"Puterea sustine opozitia in acest demers politic. Eu i-am rugat, ei m-au ascultat si iata ca lucrurile merg in directia in care vrem noi. Nu conduc PSD, doar le sugerez ce sa faca. Eu cred ca saptamana viitoare ori Ponta, ori Geoana pleaca. Vom trai si vom vedea care pe care. Eu pariez ca pleaca Geoana. Noi il sustinem pe Ponta fara niciun fel de retinere", a spus Oltean, vineri, intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca in aceste conditii crede ca Mircea Geoana se va indrepta spre UNPR, Oltean a spus: "Nu cred!", potrivit MEDIAFAX.

"Asa cum il stiu eu si dupa cum rezista Mircea Geoana nu cred ca va pleca din apropierea PSD. Va ramane acolo intr-un fel sau altul. Nu cred ca va infiinta un alt partid", a spus Oltean.

La intrebarea unui jurnalist, Ioan Oltean a facut si unele comentarii legate de cine are mai mult de pierdut in aceasta perioada: PSD cu scandalul Mircea Geoana sau PDL din cauza acuzatiilor de coruptie.

"Dumnezeu stabileste un echilibru intotdeauna. Daca noi nu am avea scandalul acesta, ne-ar favoriza pe noi, dar asta este. Mai mult de castigat avem noi fiindca doar faptul ca justitia este libera e un lucru foarte important pe care toata lumea si l-a dorit. Toata tara a suferit cand a constatat ca oameni care au savarsit abateri grave sau care au furat cu trenul sunt liberi si bine merci astazi. Iata ca, in sfarsit, justitia isi face in sfarsit treaba. Noi vom continua pana cand vom gasi oameni care nu o sa mai fure", a spus Oltean.

Comisia de integritate si arbitraj a PSD se va reuni, duminica, la ora 15.00, pentru a discuta situatia lui Mircea Geoana, acuzat de conducerea partidului de nerespectarea unor decizii ale forurilor statutare.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.