Presedintele Senatului, Mircea Geoana (PSD), a declarat, miercuri, dupa sedinta de plen, ca nu vrea sa intretina nicio forma de tensiune in partid si ca nu doreste sa mai faca niciun fel de comentariu pana cand structurile partidului se vor intruni.

"Nu vreau sa intretin nicio forma de tensiune in partid. Nu doresc sa mai fac comentarii pe acest subiect pana cand structurile partidului se vor intruni. Pana atunci, cred ca este mai intelept si mai bine pentru partid sa incetam cu aceste declaratii. Oricum, se va decide zilele viitoare in partid", a raspuns Geaona, intrebat despre situatia din PSD, transmite MEDIAFAX.

Sedinta Senatului a inceput, miercuri, fara ca reprezentantii PSD sa mai sustina introducerea pe ordinea de zi a cererii de inlocuire a presedintelui acestei Camere, Mircea Geoana.

Andronescu militeaza pentru pace in PSD

Geoana a evitat sa spuna daca va merge in fata comisiei pentru a-si sustine cauza. "Va spun ca analizam. Abia am primit. Ne uitam si vom da un raspuns institutional", a afirmat senatorul PSD.

Intrebat despre sustinerea primita din partea unor organizatii ale PSD, senatorul social-democrat a mentionat ca se bucura de aceasta "voce a ratiunii" in partid, care ar putea sa prevaleze si la nivel superior.

"Este o tulburare foarte mare in partid, pentru ca lumea nu intelege ce se intampla si cred ca au dreptate. De aceea ma bucura aceasta voce a ratiunii in partid, care ar putea sa prevaleze si la nivelul nostru superior", a aratat presedintele Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.