Senatorul PSD Ecaterina Andronescu s-a declarat, miercuri, pentru incetarea "oricaror dispute" in cadrul partidului, ea subliniind ca populatia Romaniei are alte asteptari de la formatiunea social-democrata.

"Eu cred ca populatia Romaniei are alte asteptari de la noi si cred ca noi catre aceasta trebuie sa ne concentram si cred ca trebuie sa lasam la o parte orice fel de dispune in interior, pentru ca lumea nu asteapta aceste dispute, lumea asteapta sa iesim cu proiecte si sa iesim cu actiuni concrete, in asa fel incat anul viitor sa putem castiga alegerile", a spus ea.

Andronescu a facut aceste declaratii, intrebata daca procedura de inlocuire a presedintelui Senatului, Mircea Geoana, ar trebui sa fie oprita, asa cum sustin Adrian Nastase si Ion Iliescu, sau ar trebui sa fie continuata.

Ecaterina Andronescu se numara printre cei cinci senatori care s-au abtinut, luni, la votul din grupul parlamentar privitor la inlocuirea lui Mircea Geaona din functia de presedinte al Senatului, transmite MEDIAFAX.

BPN al PSD a decis, luni, inlocuirea lui Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean. Imediat dupa sedinta BPN in care decizia a fost luata, in absenta lui Geoana si cu doar un vot impotriva, Victor Ponta a mers la grupul PSD din Senat. La reuniunea grupului, la care a fost prezent si Geoana, decizia a fost din nou supusa la vot, fiind inregistrate 24 de voturi "pentru", cinci abtineri si niciun vot impotriva.

PSD renunta la inlocuirea lui Geoana?

Dupa sedinta grupului, Mircea Geoana a declarat ca decizia este "pripita si nejustificata", ca aceasta face rau partidului si este determinata de "interese meschine". Geoana a apreciat ca decizia conducerii PSD reprezinta "o greseala strategica", pentru ca aceasta va duce la pierderea de catre social-democrati a pozitiei de presedinte al Senatului. El a adaugat ca, de fapt, "va fi oferita pe tava" aceasta functie puterii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.