Biroul Permanent National al PDL solicita USL sa retraga initiativa legislativa "student fara bacalaureat", promovat de Ecaterina Andronescu, intrucat acest proiect "intareste mediocritatea", a declarat deputatul PDL Razvan Mustea.

El a aratat ca proiectul de lege al USL "inhiba performanta in sistemul de invatamant romanesc".

"Daca vrem diplome recunoscute la nivel european, trebuie sa promovam performanta si nu non-valoarea in scoala romaneasca", a spus deputatul PDL.

In opinia democrat-liberalilor, elevii care nu au promovat Bacalaureatul anul acesta "nu trebuie amagiti si nu trebuie mintiti in ceea ce priveste valoarea lor", transmite MEDIAFAX.

"Acestia au la dispozitie scoli postliceale, iar o mare parte dintre ei beneficiaza de certificate de competenta profesionala care permit incadrarea in munca pentru anumite meserii", a adaugat Razvan Mustea.

Parlamentarii PSD Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean si Cristian Dumitrescu au depus o initiativa legislativa privind posibilitatea inscrierii la facultate pentru o parte dintre elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.