Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca s-ar putea sa mai existe plecari din zona opozitiei, el apreciind ca, in Romania, exista un un "concurs de lasitati si complicitati" pe care se bazeaza si presedintele Traian Basescu.

Solicitat sa comenteze placarile recente din PC, Antonescu a spus: "E problema PC. Cine vrea sa plece, poate sa plece. Noi luptam cu cei care raman. Si seriosi si contand in lupta asta sunt oamenii care raman. De plecat s-ar putea sa mai vedem. In aceasta tara avem de cand ne stim un concurs de lasitati si complicitati. Pe asta se bazeaza si domnul Basescu", scrie MEDIAFAX.

Saptamana trecuta a fost exclus din PC deputatul Tudor Ciuhodaru, care a doua zi s-a inscris in UNPR.

De asemenea, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat din functiile din PC, cerand organizarea unui congres extraordinar al partidului la care doreste sa candideze la functia de presedinte al conservatorilor. In urma acestui gest, presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca actuala putere face racolari prin santaj, mentionand ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, "ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati" si si-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.