Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus, joi, din Partidul Conservator. "Am fost mandatat in cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator sa iau o decizie in ceea ce-l priveste pe Tudor Ciuhodaru, in urma unei discutii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, in presa, cu privire la noul sau statut", a declarat presedintele PC, Daniel Constantin.

"Din pacate nu a avut demnitatea sa faca asta si in fata partidului care s-a angajat sa-l sustina in alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a actionat in ultimul timp impotriva Partidului Conservator si a Uniunii Social Liberale, astfel ca, in conformitate cu statutul PC si protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC si din toate functiile pe care le-a avut in partid. Consider ca prin voturile acordate puterii in Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator", declara presedintele PC, Daniel Constantin, conform unui comunicat, transmite MEDIAFAX.

Liderul PC adauga ca in lupta cu regimul Basescu-Boc USL nu are nevoie de "oameni duplicitari, ci de oameni care sa-si doreasca cu adevarat schimbarea celor care au umilit cetatenii in ultimul timp".

"USL este proiectul meu politic si am credinta ca, alaturi de PSD si PNL, il vom duce pana la capat. Trebuie sa ramanem uniti si sa castigam in 2012 alegerile pentru a scoate PDL din toate structurile de stat din Romania", mai precizeaza Constantin.

UNPR strange "dezertorii" opozitiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.