Senzational: Dan Diaconescu isi lanseaza Partidul Poporului in Timisoara, unde face comert cu fotografiile sale.

Cateva sute de persoane l-au intampinat ieri pe Dan Diaconescu la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Acestuia i-au scandat numele celui care si-a anuntat deja candidatura la Presedintia Romaniei, relateaza Opinia Timisoarei.

La intrare, oamenii au cumparat fotografii cu Dan Diaconescu: 1 leu o fotografie mica si 2 lei pozele mai mari. [Dan Diaconescu are partid, in sfarsit].

In Sala Capitol a Filarmonicii care a fost invadata de violetul Partidului Poporului s-a vorbit despre Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, poate cel mai sensibil subiect pentru timisoreni. Increzatori, popularii au spus ca detin 16% in sondajele de opinie si vor sa faca o noua Revolutie la Timisoara, un alt fel de Revolutie.

“Azi in Timisoara, maine in toata tara“, au scandat membrii si simpatizantii PP-DD care au intrerupt discursurile cu aplauze si cu pasaje din imnul partidului.

  • "Dan Diaconescu va fi presedinte, Traian Basescu va fi la puscarie"

Dan Diaconescu a tinut un discurs "generos" pestru cei prezenti, in care nu a ezitat sa atace conducere statului: “Vreau sa va mai spun, aici, la Timisoara, in premiera, 4 certitudini: Traian Basescu este presedinte, Dan Diaconescu a fost la puscarie, Dan Diaconescu va fi presedinte si a patra certitudine, Traian Basescu va fi la puscarie. In momentul in care Traian Basescu va cadea, milioane de oameni se vor ridica“.

Citeste si: Tu ai putea trai in Romania condusa de Dan Diaconescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.