Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, ca deputatul Tudor Ciuhodaru, prin actiunile din ultima perioada, "s-a autoexclus din PC si din USL", dar ca, potrivit Statutului, partidul va lua o decizie fata de acesta dupa o discutie cu deputatul.

Daniel Constantin a mentionat ca Biroul Politic al PC l-a mandat sa aiba o discutie cu Tudor Ciuhodaru, dupa care se va decide sanctiunea care ii va fi aplicata deputatului. Liderul PC s-a referit, in acest context, la retragerea sprijinului politic si la excluderea din partid.

Inaintea sedintei Biroului Politic, Constantin anunta ca se va lua in discutie sanctionarea vicepresedintelui PC Tudor Ciuhodaru, candidatul conservatorilor pentru Primaria Iasi, pe motiv ca acesta a votat in Parlament in ultima saptamana alaturi de parlamentarii puterii.


Intrebat daca Tudor Ciuhodaru a trecut la UNPR, liderul PC a spus ca nu stie, dar ca personal este foarte dezamagit de atitudinea lui Ciuhodaru. Daniel Constantin a spus ca la sedinta a fost invitat si Tudor Ciuhodaru, dar acesta nu poate participa.

El a aratat ca a avut miercuri dimineata o discutie cu Ciuhodaru si acesta i-a dat asigurari ca va ramane membru al PC si ca vrea in continuare sa candideze din partea partidului la Primaria Iasi. Daniel Constantin a apreciat insa ca nu poate sa aiba incredere in aceasta declaratie.

Deputatul PC Tudor Ciuhodaru s-a intalnit, in 21 septembrie, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, in prezenta unor lideri UNPR, surse politice declarand pentru MEDIAFAX ca ar fi fost luata in discutie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primaria municipiului Iasi.

Antonescu: Ce este acest UNPR?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.