Crin Antonescu ia in deradere declaratiile lui Marian Sarbu, care anunta treceri in masa a parlamentarilor de la USL la UNPR.

„Cine este presedintele UNPR? Ce este acest UNPR? Haideti ca nu putem sa comentam ce declara tot felul de transfugi politici si ”traficanti de mandate”, sigur la figurat”, a declarat Crin Antonescu in timpul unei conferinte de presa, cand a fost intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Marian Sarbu.


Presedintele UNPD a declarat in cursul zilei de lui, ca peste 10 parlamentari din cadrul USL au in perspectiva mutarea la UNPR, din cauza conflictelor interne.

"Oricine este binevenit in UNPR. Daca (Tudor Ciuhodar, n.red.) va face acest pas, va anunta la momentul potrivit. Nu cunosc detalii in legatura cu o astfel de posibilitate. Eu cel putin cunosc vreo zece parlamentari in acest moment care au aceasta intentie, asa ca domnul Ciuhodaru, daca are aceasta intentie, nu este singurul", a spus Marian Sarbu.

  • Despre Miscarea Populara

Fiind intrebat si ce parere are despre infiintarea „Miscarii Populare” care ar putea inlocui PDL-ul, Crin Antonescu a declarat ca el nu poate vorbi despre ceva ce nu exista. [PDL se "pierde" in Miscarea Populara]

„Care Miscare Populara? Miscarea Populara a lui Tudor Vladimirescu, care miscare? M-am saturat, va spun drept, sa discut despre tot ceea ce viseaza domnul Lazaroiu, din lipsa de ocupatie, tot ceea ce i se nazare seara, mai la oboseala, domnului Basescu. Exista in Romania o formatiune politica numita astfel? Nu. Am eu de ce sa discut despre ceva care nu exista? Nu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.