Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat, luni, ca stie personal cel putin zece parlamentari de la PSD si PNL care doresc sa se alature UNPR, el adaugand insa, in ceea ce il priveste pe Tudor Ciuhodaru, ca nu cunoaste detalii despre intentiile sale.

"Oricine este binevenit in UNPR. Daca (Tudor Ciuhodar, n.red.) va face acest pas, va anunta la momentul potrivit. Nu cunosc detalii in legatura cu o astfel de posibilitate. Eu cel putin cunosc vreo zece parlamentari in acest moment care au aceasta intentie, asa ca domnul Ciuhodaru, daca are aceasta intentie, nu este singurul", a spus Marian Sarbu.

El a sustinut ca este vorba de parlamentari de la PSD si de la PNL.

"Ii stiu din Parlament, am discutat cu unii dintre ei, care apreciaza foarte mult ca UNPR este singurul partid care mai vorbeste de protectie sociala si vrea sa faca ceva pentru acest domeniu", a spus Sarbu, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca faptul ca UNPR a ramas singurul partid de stanga ii indeamna pe cei care au convingeri de stanga sa se ralieze formatiunii.

"E natural, e firesc si sunt absolut convins ca pana la sfarsitul anului vom mai vorbi de noi parlamentari membri ai UNPR ", a spus Marian Sarbu.

Deputatul PC Tudor Ciuhodaru s-a intalnit, miercuri, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, in prezenta unor lideri UNPR, surse politice afirmand ca ar fi fost luata in discutie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primaria municipiului Iasi.

Boc: USL este o constructie subreda, incapabila sa guverneze tara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.