Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminica, la Iasi, ca USL este o "constructie subreda, incapabila sa guverneze tara" si "o gogoasa care se dezumfla in fiecare zi", adaugand ca "alianta socialista vrea sa continue practicile vechiului sistem comuinist".

Emil Boc a criticat dur USL, spunand ca este o constructie subreda, facuta de Ponta si Antonescu, care s-a infiintat in 24 ianuarie la Iasi si care tot la Iasi, in 15 septembrie, "a marcat decesul", facand referire la declaratiile de atunci ale lui Victor Ponta potrivit carora este posibil ca PC sa mearga singur la alegerile locale viitoare, transmite MEDIAFAX.

"La Iasi pe 24 ianuarie s-a semnat infiintarea USL, iar in 15 septembrie, tot la Iasi, s-a marcat decesul aliantei. E subreda constructia lui Ponta si Antonescu, este o alianta incapabila sa guverneze o tara. USL este o gogoasa care se dezumfla in fiecare zi. Erau viteji cu motiuni de cenzura, dar dupa Conventia PDL, in care am ales noua conducere a partidului, lucrurile s-au schimbat. Au venit alagerile de la Maramures si Neamt, unde USL a luat doar 40-42 %. Am demonstrat ca ne-am conservat scorul de 35% chiar si in zonele care ne erau defavorabile", a declarat Boc.

El a mai spus ca daca Ponta si Antonescu ar merge la un summit european si ar vorbi in termeni populisti, asa cum vorbesc in tara, nu i-ar asculta nimeni.

"Nici macar la Partidul Socialist al lor din Europa nu ar fi ascultati", a spus Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.