Premierul Emil Boc i-a atentionat, miercuri, pe noii ministri, Sulfina Barbu si Leonard Orban, ca au intrat intr-o echipa "cu regim de foc continuu", in care norma de munca nu se incheie dupa cele opt ore legale de activitate.

Sa-i aplaudam pe cei doi ministri, ca stiu la ce greutati vin. Ati venit intr-o echipa cu regim de foc continuu. Regimul de munca, din nefericire, in Guvern este acesta, in care practic norma nu se incheie dupa parcurgerea celor opt ore legale, ci practic esti ministru cu responsabilitati 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, cu toate greutatile, dar si implinirile atunci cand se realizeaza lucruri in interes public", le-a spus Boc celor doi ministri, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului.

Sulfina Barbu, un fel de jolly joker al PDL?

El a aratat ca, la Ministerul Muncii condus de Sulfina Barbu, prioritatile imediate trebuie sa fie adoptarea Legii asistentei sociale si a legislatiei subsecvente acesteia, aplicarea actelor care vizeaza ajutoarele de incazlire, pregatirea legii bugetului asigurarilor sociale, transmite MEDIAFAX.

Pentru Ministerul Afacerilor Europene condus de Leonard Orban, premierul a aratat ca prioritatile trebuie sa fie reluarea in aceasta toamna a platilor pe fonduri europene in raport cu CE, precum si pregatirea realocarii fondurilor europene intre diverse programe operationale sectoriale pentru sustinerea proiectelor eficiente si viabile.

Este oficial! Ministerul Afacerilor Europene, aprobat in unanimitate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.