Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca numirea Sulfinei Barbu in functia de ministru al Muncii arata ca "PDL nu are oameni pentru functii de conducere", sustinand ca aceasta este "un fel de jolly joker al partidului".

Lia Olguta Vasilescu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca Sulfina Barbu "este un fel de jolly joker al Partidului Democrat Liberal".

"Sulfina Barbu vad ca acum este un fel de jolly joker al Pardidului Democrat Liberal, adica este buna si la mediu, este buna si la femei, la egalitate de sanse, este buna si la munca si protectie sociala. Asta releva faptul ca PDL-ul nu are oameni pentru functii de conducere", a declarat Lia Olguta Vasilescu, transmite MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca un exemplu in acest sens este si Gheorghe Ialomiteanu care a fost numit ministru de Finante.

"Am vazut ca nu are oameni. Atunci cand vad ca pui un om ca Ialomiteanu in fruntea Ministerului de Finante ce mai poti sa mai vorbesti de competenta Guvernului", a afirmat senatorul PSD.

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri, la propunerea premierului Emil Boc, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a lui Sebastian Lazaroiu.

De asemenea, Basescu a semnat decretul pentru numirea Sulfinei Barbu in functia de ministru al Muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.