Udrea sustine pe blogul sau ca Sorin Oprescu este un oportunist si ca "va pierde alegerile din 2012 din cauza inscrierii in USL."

Sorin Oprescu nu este independent! Sorin Oprescu este un oportunist! In 2008, actualul Primar General a candidat prezentandu-se bucurestenilor drept o victima a masinatiunilor politice din PSD, drept un om caruia colegii de atunci de partid i-au refuzat candidatura, blocandu-i-o apoi la tribunal. Si, pe un fond puternic emotional, a castigat. In 2009, a candidat la prezidentiale prezentandu-se ca acelasi luptator impotriva sistemului politic. Ei bine, la nici doi ani ani distanta, Sorin Oprescu decide sa candideze sub sigla USL, renuntand la orice impresie de independenta fata de politic. E, de fapt, o intoarcere a fiului ratacitor langa tatal spiritual, Ion Iliescu", scrie Udrea pe blogul sau, potrivit MEDIAFAX.

Ea sustine ca Sorin Oprescu a devenit agent electoral al USL.

"De ieri incepand, declaratiile si actiunile lui Sorin Oprescu nu mai pot fi privite decat in cheie electorala. Primarul General si-a ales o tabara, a spus clar alaturi de cine va merge in alegerile locale de anul viitor. Din punct de vedere politic, Sorin Oprescu a devenit de ieri (luni - n.r.) oficial adversarul PDL Bucuresti. Nu mai poate sa se prezinte ca echidistant si independent", adauga Elena Udrea.
In opinia sa, "Sorin Oprescu va pierde alegerile de anul viitor tocmai din cauza inscrierii in USL".

"In 2008, Oprescu a castigat prezentandu-se ca independent. Mai mult, ca victima a socialistilor, partid din care a iesit pe usa din dos. Acum, Sorin Oprescu se reintoarce in randul stangii nereformate. Niciodata in istorie, stanga nu a obtinut Primaria Generala a Capitalei cu un candidat asumat ca atare. Bucurestenii sunt oameni de dreapta si il vor respinge pe Sorin Oprescu, pentru ca este candidatul Aliantei Socialiste", sustine Udrea.

Elena Udrea mai sustine ca "USL-ului ii este frica de bucuresteni".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.