Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerilor locale din Bucuresti.

Mitrea a mai condus campania lui Cristian Diaconescu pentru Primaria Capitalei in 2008 si pe cea a PSD de la alegerile parlamentare.

"Voi fi coordonatorul campaniei PSD pe Bucuresti si implicit ma voi ocupa si de campania candidatului Sorin Oprescu. In zilele urmatoare voi stabili echipa cu care voi lucra, urmeaza sa am o discutie si cu Andrei Chiliman. Ne apucam de treaba, deoarece urmeaza o campanie complicata pentru USL, nu este o treaba usoara", a declarat pentru Gandul.

Miron Mitrea, cel care spune ca in alegerea sa pe langa experienta a contat si increderea.

"Victor Ponta m-a propus, Sorin Oprescu a fost de acord, la fel si Crin Antonescu", a subliniat Mitrea.

"Cel care l-a dorit pe Mitrea sef de campanie a fost chiar Sorin Oprescu. Victor Ponta ne-a anuntat despre aceasta intentie a primarului Capitalei", au declarat surse din conducerea PSD.

Oprescu isi lanseaza candidatura la Primaria Capitalei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.