Senatorul PSD Catalin Voicu a participat, miercuri, la sedinta plenului Senatului, pentru prima data de la eliberarea sa din arest, el declarand ca a fost singurul senator al opozitiei din Europa arestat.

Voicu a declarat ca a venit la Senat pentru a-si face datoria fata de alegatorii care l-au trimis in Parlament.

Senatorul PSD a acuzat modalitatea in care s-a desfasurat procesul lu sau.

"Un proces trebuie judecat numai intr-o sala de judecata, nu in mass-media, nu in public, nu pe informatii ascunse de la anumite persoane", a spus el.

  • Voicu a fost primit cu imbratisari de colegii din opozitie.

"Va las pe dumneavoastra sa apreciati de ce m-au primit bine colegii. In viata mea nu numai ca mi-am tinut cuvantul si conditia umana si nu am facut ceea ce alti oameni, din pacate, fac. Nu intru in detalii. Probabil au apreciat colegii ca merit sa fiu primit in felul acesta. Colegii ma sustin moral si sufleteste, daca va referiti la alte sustineri, nu", le-a spus el jurnalistilor intr-o pauza a plenului, transmite MEDIAFAX.

Intrebat ce a facut de la eliberarea din arest pana la participarea la lucrarile Senatului, Voicu a raspuns: "Pana acum am facut lucruri firesti: m-am ocupat de copii, de familie".

Senatorul Catalin Voicu a fost eliberat din arest preventiv, in urma deciziei din 18 iulie a Completului de cinci judecatori al instantei supreme, in cazul parlamentarului fiind cea de-a patra cerere de a fi judecat in stare de libertate, solicitare care in final a fost admisa. Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut decizia Sectiei penale a instantei supreme care a decis ca senatorul poate fi cercetat in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.