Catalin Voicu a parasit, aseara, Penitenciarul Rahova, in urma Completului de cinci judecatori ai instantei supreme, el sustinandu-si nevinovatia.

Sunt complet nevinovat", a spus Catalin Voicu, la iesirea din penitenciar, informeaza MEDIAFAX.

Senatorul si-a imbratisat sotia care il astepta. Ulterior, s-a urcat in masina colegului sau de partid, Serban Nicolae, care i-a fost avocat in dosar.

Acesta l-a dus cu masina pe Voicu pana in fata casei, unde senatorul a fost intampinat si de alti membri ai familiei, precum si de alte persoane, care l-au imbratisat.

Printre cei care l-au asteptat pe Voicu se afla si un barbat imbracat in haine preotesti, care se afla in capatul scarilor.
Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut decizia Sectiei penale a instantei supreme care a hotarat ca senatorul poate fi cercetat in libertate.


In cazul lui Voicu, instanta a dispus masura interdictiei a parasi localitatea.

In cadrul procesului de fond, avocatii lui Voicu au aratat instantei de fond ca s-a incheiat audierea martorilor si ca mai trebuie administrat doar probatoriul de fond.

Pana la decizia de luni, Sectia penala a admis de patru ori eliberarea din arest, in trei situatii recursul procurorilor fiind admis la Completul de cinci judecatori.

Luni insa, Completul de cinci judecatori a respins recursul procurorilor, hotarand eliberarea lui Voicu.

In acest dosar, senatorul Catalin Voicu este in arest preventiv din 30 martie 2010, el fiind judecat pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.