Conflictul dintre primarul Constantei si Elena Udrea ia amploare.

  • Mazare: "Probabil ca va lua viteza, nu stiu daca de la Boc, dar de la Comisia Europeana in mod categoric"

Radu Mazare a declarat ca va sesiza Comisia Europeana, dar si pe premierul Emil Boc, in legatura cu faptul ca mai multe proiecte ale Zonei Metropolitane Constanta sunt depuse de luni de zile la Ministerul Dezvoltarii si nu primesc aprobarea din partea MDRT, relateaza MEDIAFAX.

Un exemplu este proiectul privind realizarea parcarii supraetajate la Spitalului Judetean Constanta, care a stat sase luni la MDRT inainte sa fie aprobat. Mazare sustine ca si alte proiecte din cadrul Zonei Metropolitane se afla in aceeasi situatie.

"Mai astept trei saptamani dupa care o voi pari premierului si Comisiei Europene. Probabil ca va lua viteza, nu stiu daca de la Boc, dar de la Comisia Europeana in mod categoric va lua viteza"
, a afirmat edilul Constantei.

De cealalta parte, purtatorul de cuvant al Ministerului Turismului, Bogdan Oprea, a precizat ca acuzatiile primarului Constanta privind proiecte pe care le-ar fi depus la MDRT si pentru care nu ar fi primit aprobare sunt false si dovedesc faptul ca edilul habar nu are despre absorbtia fondurilor UE.

Citeste si: Spectacolul continua: Udrea il ataca iar pe Mazare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.