Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Petrosani, ca nu toti primarii au proiecte bune si eligibile, in acest sens dandu-l exemplu pe primarul Constantei, Radu Mazare, despre care a spus ca nu face proiecte, doar "vorbeste mai mult, atata tot".

Elena Udrea a declarat ca politica de dezvoltare a comunitatilor locale, cu sprijinul Ministerului pe care il conduce, "nu tine cont de culoarea politica a primarilor", ci strict de proiectele pe care acestia le prezinta, transmite MEDIAFAX.

  • Udrea incearca sa-l ajute pe Mazare

"Nu toti primarii au proiecte bune si eligibile cu care sa vina la noi (MDRT - n.r.). Nu am un exemplu in acest sens din Valea Jiului, am insa un exemplu de pe litoral. Domnul primar al Constantei (Radu Mazare - n.r.) - pe care noi incercam sa-l ajutam, dar dansul nu are proiecte. El doar vorbeste mai mult, atata tot", a declarat Elena Udrea.

Colaborarea MDRT cu primarii din Valea Jiului este foarte buna, din aceasta zona fiind trimise foarte multe proiecte eligibile.

Elena Udrea a semnat, joi, o serie de proiecte cu finantare europeana in trei localitati din Valea Jiului, doua dintre ele fiind conduse de primari PSD si una de primar PDL.

La intalnirea de la Petrosani cu ministrul Elena Udrea au fost prezenti primarii PDL din celelalte localitati ale Vaii Jiului, presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, dar si deputatii din aceasta zona - Monica Iacob-Ridzi (PDL) si Cristian Resmerita (PSD).

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, intr-o conferinta, ca primarul Constantei, Radu Mazare, a reusit sa cheltuiasca doar cateva procente din fondurile europene pe care le are la dispozitie si ca acestea ii vor fi retrase in septembrie daca nu "face ceva cu ele".

Mazare ii cedeaza Cazinoul lui Udrea...cu anumite conditii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.