Strategia de imbunatatire a imaginii Senatului, discutata in Biroul Permanent, prevede infiintarea unui site "Senat Junior" pentru copii si anunturi teasing la TVR Info de genul "click aici pentru sedinta plenului".

Strategia de imbunatatire a imaginii Senatului contine mai multe masuri care ar trebui implementate pana la sfarsitul acestui an, printre care realizarea unui sistem informatic unitar si a unor baze de date multiple, cu jurnalisti, ONG-uri, legislatie.

Printre masurile propuse se numara si crearea unui site, "Senat Junior", pentru atragerea tinerilor.

  • Ce va gazdui "Senat Junior"?

Pe site ar urma sa fie postate date despre istoria Senatului, dar si o aplicatie numita "masina timpului", cu posibilitatea de a alege anumite date, unde sa fie afisate, detaliat, evenimente istorice importante sau cu relevanta pentru Senat. Pe acelasi site ar urma sa figureze si o harta interactiva a Romaniei, cu trimitere la colegiile electorale si senatorii alesi, scrie MEDIAFAX.

Un alt proiect din strategie este realizarea unor parteneriate de genul "Stagiar la Senat", cu studenti ai unor facultati.

La capitolul comunicare publica se propune organizarea unor evenimente de genul "publicatia/expozitia lunii la Senat".

De asemenea, transmisiile directe ale sedintelor plenului Senatului, pe TVR Info, ar trebui marcate cu anunturi pe banda de crawl a postului respectiv, dar si pe siteul Senatului, cu anunturi-teasing de genul "click aici pentru a urmari acum lucrarile plenului Senatului".

La comunicarea interna, strategia propune afisarea unor mesaje in birourile functionarilor, de genul "ordinea incepe de acasa" sau "o singura voce, ce prezinta acelasi mesaj coerent".

Strategia de imbunatatire a imaginii Senatului mai prevede amplasarea unor dispozitive pentru biciclete in parcari, dar si realizarea unor norme privind promovarea functionarilor publici parlamentari si specializarea lor pe problematici europene si cele specifice Tratatului de la Lisabona.

Citeste si:
Firea: „Legea Prevenirii Separării Copilului de Familie, aprobată...
Gabriela Firea: „Legea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.