Fostul premier Adrian Nastase ofera argumente pentru succesul Uniunii Social Liberale.

Adrian Nastase explica pe blogul sau ca USL este un exemplu de colaborare deoarece "liderii a trei partide, atat cei de la centru, cat si cei din teritoriu au inteles faptul ca USL este un proiect care nu se poate poticni in orgolii, ca semnalul pe care il transmitem romanilor este esential".

El mai arata ca predictiile PDL care sugereaza esecul Uniunii nu sunt reala.

Cum arata harta USL?

Printre ele, acesta enumera"cateva la care le da replica:

  • PSD, PNL si PC nu se vor intelege in negocierile privind candidaturile. Ca vor exista scandaluri publice. Iata ca cele trei partide s-au inteles, iar scandalurile despre care tot s-a vorbit nu exista.
  • Nemultumirile vor exploda imediat dupa prezentarea publica a deciziilor privind candidaturile care revin PSD si cele care revin ACD. Iata ca nici acest lucru nu s-a intamplat.
  • Acolo unde exista candidati puternici fie din zona PSD, fie din cea a ACD va fi razboi pe fata. Iata ca nu este. La Iasi, cazul atat de discutat de „prietenii” nostri din toate zonele, a avut o rezolvare cat se poate de buna. Oamenii vor avea decizia finala, la urne, din doua optiuni foarte bune. Poate nu este o solutie care sa multumeasca pe toata lumea, dar arata maturitatea liderilor politici, care inteleg necesitatea ca USL sa mearga mai departe.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.