Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca afirmatiile facute de Traian Basescu, luni seara la TVR, despre el si despre rezultatele USL la alegerile partiale dovedesc ca presedintele este iresponsabil.

"Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a afirmat Ponta, comentand afirmatiile facute de presedinte luni seara, informeaza MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca liderul PSD Victor Ponta este imatur si ca isi va impinge partidul 20 de ani in opozitie, respingand acuzatiile acestuia potrivit carora prin pozitia favorabila proiectului Rosia Montana isi protejeaza de fapt sponsorii de campanie.[Victor Ponta versus Rosia Montana]

"Ponta este atat de imatur incat mi-e si jena sa-i mai raspund. Deja o sa incep sa intreb «Cine e Ponta asta?»", a declarat seful statului la TVR, raspunzand unei intrebari pe tema afirmatiilor lui Ponta conform carora "Traian Basescu isi protejeaza sponsorii din campanie, impotriva intereselor Romaniei"

In opinia lui Traian Basescu, pana va atinge maturitatea necesara unui om politic, "Ponta isi va impinge partidul 20 de ani in opozitie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.