Compania Rosia Montana Gold Corporation raspunde la declaratiile presedintelui PSD cu privire la transparenta fondurilor proiectului.

In urma declaratiilor facute de Victor Ponta cu referire la proiectul Rosia Montana, Rosia Montana Gold Corporation isi exprima pozitia oficiala.

Nu exista niciun contract intre RMGC si fosti sau actuali consultanti politici ai presedintelui Traian Basescu. Acestea sunt speculatii fara acoperire. Informatii detaliate cu privire la cheltuielile companiei sunt publicate trimestrial pe website-ul actionarului principal al Rosia Montana Gold Corporation, Gabriel Resources. Orice alte afirmatii de acest fel sunt de natura sa aduca prejudicii imaginii companiei si proiectului minier de la Rosia Montana”, precizeaza compania.

Anterior, Victor Ponta a afirmat ca Gold Corporation ar trebui sa faca publice sponsorizarile acordate unor persoane politice si unor publicatii: "Ca si in 2004, Traian Basescu isi protejeaza sponsorii din campanie, impotriva intereselor Romaniei. Gold Corporation ar trebui sa faca publice toate persoanele politice, fie ca sunt de la PSD, PNL sau PDL, pe care le-a sponsorizat, pentru ca la Basescu stim sigur ca a fost, probabil si la Roberta Anastase". [De ce sustine Basescu exploatarea de la Rosia Montana].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.