"Daca ieri au fost alegeri in cele mai favorabile colegii ale USL si scorul maxim pe care l-au obtinut a fost 45%, care e probabilitatea ca USL sa fi luat 50%, ieri, daca erau alegeri?", a fost prima intrebare a lui Sebastian Lazaroiu.
Tot el a dat si raspunsul: "Avand in vedere ca media intotdeauna este mai mica decat maximul, probabilitatea era zero. Probabilitatea ca USL sa ia 50%, cand in cele mai bune colegii ia 45%, este zero". [Rezultatele finale de la alegerile parlamentare partiale din Neamt si Maramures]

El a precizat ca a doua sa intrebare se refera la postul Antena 3 care, in opinia ministrului, s-a implicat activ de partea candidatilor USL in campania electorala, scrie MEDIAFAX.

"Antena 3 s-a implicat activ de partea candidatilor USL in campania asta. A vrut sa arate utilitatea pe care o are in obtinerea celor 50%, dar si pentru cele 20 de locuri pe care PC le-a negociat. La ce a fost utila Antena 3 si de ce USL le da 20 de locuri celor de la PC?", a intrebat Lazaroiu, dupa care a plecat la sedinta BPN al PDL fara a raspunde intrebarilor jurnalistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.