PNL cere MMFPS sa prezinte integral datele luate in calcul la efectuarea sondajului privind dosarele pentru alocatiile de sprijinire a familiilor, sustinand ca Sebastian Lazaroiu "a aruncat o noua petarda electorala pe piata" facand statistica politica a primariilor unde au fost descoperite fraude.

"Partidul National Liberal constata ca ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de fapt ministrul diversiunilor in Cabinetul Boc, a aruncat, astazi, o noua petarda electorala pe piata, facand statistica politica a primariilor unde au fost descoperite fraude in ceea ce priveste intocmirea dosarelor pentru alocatia de sprijinire a familiei. PNL saluta, in principiu, orice fel de demers de investigare a unor asemenea posibile fraude, indiferent de culoarea politica a primariilor respective.

"Consideram insa total incorecta manipularea unor asemenea informatii trunchiate, fara a indica, limpede, care a fost ponderea primariilor verificate si daca cercetarile au ajuns in faza definitiva. Oricum, asemenea exprimari ca cele ale domnului Lazaroiu sunt lipsite de relevanta politica si arata, inca o data, ca ministrul Muncii se considera doar un propagandist al PD-ului si mai putin un demnitar al statului", se arata intr-un comunicat transmis de PNL.


Liberalii solicita Ministerului Muncii sa prezinte integral datele care au fost luate in calcul la efectuarea sondajului.

"Ministrul Muncii nu ne-a spus in expunerea rezultatelor care este ponderea totala a primariilor USL verificate, nu doar cele gasite cu nereguli, in raport cu cele detinute de PDL. Concluzia a ceea ce a prezentat, trunchiat, domnul Lazaroiu este ca USL a avut cel mai mare numar de primarii verificate si atunci si ponderea dosarelor in neregula este egala cu ponderea pe care o au primariile USL fata de cele PDL", explica PNL pentru MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, Lazaroiu a omis sa spuna cate dintre aceste dosare reclamate au fost intocmite in ultimii doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.