Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca romanii merita aprecieri si multumiri pentru faptul ca Romania a trecut partea furtunii si acum se indreapta spre vremuri mai linistite, afirmand ca ei au inteles ca, fara masuri ale Guvernului, Romania s-ar fi scufundat din punct de vedere economic.

"In urma aplicarii acestor masuri economice si a rezultatelor care se concretizeaza in tot mai multe semne bune in economie, care se inmultumesc din perspectiva impactului lor pozitiv, constatam ca USL si gogoasa aliantei socialiste se dezumfla si incepe sa scada in sondaje. De ce incepe USL sa scada in sondaje? Pe masura ce semnele pozitive din economie se inmultumesc", a declarat Emil Boc.

Premierul a indicat ca semne pozitive iesirea din recesiune, dar si faptul ca Romania si-a redobandit statutul de tara in care se poate investi.

"Toti romanii trebuie sa stie ca Romania a pierdut statutul de tara in care se poate investi in anul de maxima crestere economica - 2008. Un impact important al redobandirii acestui statut pentru fiecare cetatean este ca vor fi mai multe investitii in Romania, mai multe locuri de munca si mai bine platite. Asta inseamna unda verde pentru investitii. Daca la aceste lucruri mai adaugam ca rata somajului in Romania este cu mult sub media UE si ca tara noastra are o stabilitate macroeconomica in contextul in care foarte multe economii din UE au probleme majore, toate aceste semne in fapt arata minciuna aliantei socialiste. USL nu a sustinut nicio masura promovata de PDL, de coalitie si de Guvern, masuri care au salvat economia si au dus-o pe crestere economica. Astazi s-a demonstrat mai mult ca oricand ca minciuna populista a USL are picioare scurte si tot mai multi romani isi dau seama ca aceste masuri pe care PDL a fost obligat sa le ia au salvat economia tarii", a mai spus Boc.

El a sustinut ca, prin masurile luate, Romania este mult mai bine pregatita pentru a face fata unui nou val al crizei, fata de anul 2008, cand era complet nepregatita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.