Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca in opinia sa, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, face, de sase ani incoace, prea multe stiri si breaking-news-uri, insa nu face dosare penale.

"Parerea mea este ca domnul Morar, de sase ani, face foarte multe breaking-news-uri si stiri si nu face dosare penale", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Liderul PSD a adaugat ca presedintele, ministrul Justitiei sau procurorul general sunt singurii care puteau face presiuni politice asupra lui Daniel Morar.

"Acum, daca domnia sa a suferit vreo presiune politica, putea sa primeasca astfel de presiuni de la persoanele cu care are relatii institutionale, si anume presedintele tarii, ministrul Justitiei si procurorul general. Daca a avut un moment de curaj si dispare acest curaj si nu va elucida, este o pierdere pentru noi toti. Si cred ca aici o atitudine clara a prim-ministrului fata de situatia care priveste Guvernul ar fi absolut necesara", a spus presedintele PSD.

DNA: Nu-l putem ancheta pe Borbely din cauza presiunilor politice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.