Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca a avut o discutie cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, privind acuzatiile legate de trafic de influenta si ca acesta ramane membru cu drepturi depline al Guvernului in conditiile in care nu exista informari sau solicitari de incepere a unui demers juridic.

"Impotriva ministrului nu a inceput nicio ancheta oficiala, in consecinta ramane membru cu drepturi depline al Guvernului, in acest moment neavand nicio informare sau solicitare de incepere a unui demers judiciar impotriva sa", a spus Boc.

El a precizat ca a avut o discutie cu ministrul Borbely, dar nu a prezentat detalii.


Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, dupa intalnirea cu Kelemen Hunor si Marko Bela, ca nu are nicio implicare in cazul despre care a aflat din presa si ca "ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat".

"Nu am niciun fel de implicare in aceasta poveste, ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat. Justitia este libera sa isi faca datoria", a spus Borbely.

El a precizat ca a aflat despre aceste acuzatii din presa, in timp ce se afla in Polonia, pentru Consiliul Informal de Mediu, si ca era normal sa ajunga in tara inainte de a sustine declaratii de presa.

"Nu sunt genul de om care sa ma ascund de presa. Am fost plecat din tara si acolo am aflat ce s-a intamplat", a precizat ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.